Afișez toate cele 5 rezultate

Vizitați categoria noastră de carcase si suporturi, concepută pentru a oferi protecție și organizare optimă pentru componentele și dispozitivele dvs. electronice. Această secțiune cuprinde o gamă largă de opțiuni. Adaptate pentru a satisface diverse nevoi de montaj și prezentare.

Carcasele sunt esențiale pentru a asigura siguranța și integritatea componentelor electronice, protejându-le împotriva factorilor externi, cum ar fi praful, umezeala sau șocurile mecanice. Oferim carcase din materiale diverse cum ar fi plastic sau metal.

Suporturile oferă o soluție excelentă pentru organizarea și prezentarea dispozitivelor electronice. Acestea sunt ideale pentru proiecte care necesită o configurare modulară.

Produsele din această categorie sunt selecționate pentru calitatea lor superioară, design funcțional și flexibilitate. Fiecare carcasă și suport este conceput să ofere o soluție practică și estetică pentru nevoile dvs. de proiectare și prezentare.

Ne dedicăm să oferim asistență pentru alegerea celor mai adecvate carcase și suporturi pentru proiectele dvs., asigurând că fiecare alegere contribuie la funcționalitatea și estetica finală.

Adaugă la Favorite
Stoc epuizat
Adaugă la Favorite
-10%
Prețul inițial a fost: 22,04 lei.Prețul curent este: 19,83 lei.
Adaugă la Favorite
-10%
Prețul inițial a fost: 13,64 lei.Prețul curent este: 12,29 lei.
Adaugă la Favorite
-43%
Prețul inițial a fost: 34,85 lei.Prețul curent este: 19,94 lei.