Afișez toate cele 8 rezultate

Descoperiți categoria noastră de tester, proiectată pentru a satisface cerințele diverse ale profesioniștilor și amatorilor. Aici veți găsi o gamă largă de tester electric, de rețea, de baterii și tester de calitate a apei, adaptate pentru diferite tipuri de diagnosticare și măsurare.

Testerul electric este esențial pentru verificarea circuitelor și a instalațiilor electrice, asigurând siguranța și eficiența acestora. Testerul de rețea facilitează identificarea problemelor de conectivitate și de performanță în rețele. Testerul de baterii vă permite să evaluați starea și capacitatea bateriilor, în timp ce testerul de calitate a apei este vital pentru monitorizarea parametrilor apei în diferite medii.

Selectăm produsele noastre pentru precizia, durabilitatea și ușurința de utilizare. Fiecare tester este echipat cu tehnologie avansată, oferind citiri precise și fiabile.

Vă oferim suport pentru a alege testerul ideal, adaptat nevoilor dumneavoastră specifice. Scopul nostru este să vă asigurăm cu instrumente de înaltă calitate pentru o gamă largă de aplicații de testare. Explorați acum selecția noastră și îmbunătățiți-vă eficiența în diagnosticare și măsurare!

Adaugă la Favorite
Adaugă la Favorite
Adaugă la Favorite
Adaugă la Favorite
Adaugă la Favorite
-10%
Prețul inițial a fost: 13,65 lei.Prețul curent este: 12,29 lei.
Adaugă la Favorite
-10%
Prețul inițial a fost: 28,61 lei.Prețul curent este: 25,76 lei.
Adaugă la Favorite
-10%
Prețul inițial a fost: 110,26 lei.Prețul curent este: 99,24 lei.
Adaugă la Favorite
-10%
Prețul inițial a fost: 31,24 lei.Prețul curent este: 28,12 lei.