Afișez toate cele 7 rezultate

Categoria Diverse este o adevărată comoară pentru cei curioși și inovatori, oferind o varietate largă de produse care deschid noi orizonturi în proiectele și pasiunile tale. Aici vei găsi soluții neașteptate și accesorii unice, care pot adăuga valoare și funcționalitate în numeroase domenii. De la tehnologie la hobby-uri creative.

Fie că ești în căutarea unui gadget specific, a unui instrument rar sau pur și simplu vrei să explorezi noi posibilități, această categorie este locul ideal pentru a descoperi articole care nu se încadrează în categoriile obișnuite. Este spațiul în care inovația întâlnește practicabilitatea. Oferind soluții pentru nevoi neobișnuite sau pentru acele idei ingenioase care necesită un „ceva în plus”.

Categoria Diverse încurajează explorarea și experimentarea, fiind perfectă pentru cei care doresc să își extindă orizonturile și să aducă un suflu nou în proiectele lor. Indiferent de interesele sau nevoile tale specifice, aici poți găsi acel element care să îți completeze și îmbogățească ideile. Explorează gama noastră diversificată! Lasă-te inspirat de posibilitățile nelimitate pe care le oferă.

Adaugă la Favorite
Adaugă la Favorite
-17%
Prețul inițial a fost: 121,00 lei.Prețul curent este: 99,99 lei.
Adaugă la Favorite
-10%
Prețul inițial a fost: 78,72 lei.Prețul curent este: 70,84 lei.
Adaugă la Favorite
-10%
Prețul inițial a fost: 123,70 lei.Prețul curent este: 111,33 lei.
Adaugă la Favorite
-10%
Stoc epuizat
Prețul inițial a fost: 94,49 lei.Prețul curent este: 85,04 lei.
Adaugă la Favorite
-10%

Componente si accesorii robotica

Set 10 distantieri din plastic pentru PCB

Prețul inițial a fost: 6,25 lei.Prețul curent este: 5,63 lei.
Adaugă la Favorite
-21%
Prețul inițial a fost: 29,19 lei.Prețul curent este: 22,99 lei.